Zilveren juwelen

Indische zilveren juwelen

Als het gaat om de meest elegante kwaliteit juwelen die een duidelijke oproep hebben dan staan  de handgemaakte Indische zilveren juwelen zeker in de top favorieten. India is een natie waar je een grote collectie van zilveren sieraden kan vinden met verschillende kleuren, texturen en ontwerpen. In het Oosten zijn de kralen werk stukken heel bekend en populair. Vele landen houden zich daar bezig met de handgemaakte zilveren juwelen. India staat zeker aan de top met hun bijdrage voor zilveren sieraden.

Vele Indische ontwerpers staan bekend voor hun ontwerpen in de juwelen wereld. Maar de specialiteit van Indiërs zijn de oorringen. In India, het is een symbool van een getrouwde vrouw. De oorringen zijn versierd met prachtige en verschillende stenen. Echter vele mensen dragen graag ook neus ringen. In sommige delen van het land dragen de vrouwen heel grote neusringen. Deze kunnen soms zelfs groter zijn dan de armbanden dat ze dragen.

De Indische juwelen worden gemaakt voor de verschillende type edelstenen.  Zo verbeteren ze de esthetische uitstraling van de juwelen. Nog een veel gedragen type van zilveren juweel is de enkelband. Sommige worden zo gemaakt dat je ze nooit eraf kan doen.

Als je zulke juwelen graag draagt of wilt dragen dan kan je online heel veel webshops vinden waar ze handgemaakt zilveren juwelen hebben. Er bestaan meer dan duizenden juwelen ontwerpen. Je zal zeker iets vinden die bij uw smaak zal vallen. Bezoek ook Oleana trouwringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *