Platina Trouwringen

Trouwringen en verlovingsringen zullen een van de duurzame juwelen stukken zijn van je trouwdag. Ze binden de man en de vrouw samen en staan als symbool voor eenheid en eeuwigheid.  Jullie ring is niet een manier om getrouwd te zijn maar ook symboliseert jullie liefde en toewijding voor elkaar.

Gel gouden en wit gouden ringen zijn al een tijdje de gebruikt traditionele trouwringen. Echter ringen gemaakt van platina bieden tegenwoordig heel wat voordelen. Platina is een heel stijlvolle metal. Het is ook heel hard om te vervaardigen. De waarde ervan is groot en het kan zelfs dubbel kost in vergelijking met een gouden ring. Het beidt ook een uitstekende weerstand tegen corrosie en verkleuring. En aller sinds een huwelijk is een levenslange verbintenis, is het daarom zinvol om een ring te hebben die de kracht zal hebben om zo lang te verduren.

Het metal van platina is een vrij neutrale metal. Het veroorzaakt dus geen huid allergische reacties. Platina ringen hebben vrij simpele ontwerpen maar ze zijn heel stijlvol. Door een goede polijst afwerking, schitteren deze ringen zo goed als wit gouden ringen. Als je de ringen altijd aan wilt hebben en geen zorgen wilt maken voor allerlei onderhoudsproblemen dan moet je zeker voer platina gaan.

Platina ringen kunnen heel goed gecombineerd worden met allerlei edelstenen. Echter voor trouwringen is de diamant de meest aangevraagde en aangeboden steen. Als je een ring met een diamant aan je vrouw schenkt, zal dit een van de belangrijkste gebaren van haar leven worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *